LexNavigator
Intrare  |  Viziune  |  Complex de simplu  |  Oriunde  |  Consultanta  |  Flux de stiri  |  Contact
Contactati-ne
PerfectAct ź
MultiAsist ź
EvoInform ź
 
 

LexNavigator este PRIMUL program legislativ care a pus la dispoziție republicări ale actelor normative și este singurul care realizează aceste republicări utilizând o tehnologie UNICĂ în România. UltraTech Group vă oferă republicările la zi ale actelor oficiale printr-un proces interactiv, omnidata, omnitext - republicarile fiind furnizate în sistem all-inclusive, folosind cea mai sofisticată tehnologie în domeniu - generarea natural dinamică.

Această tehnologie unică vă oferă posibilitatea de a consulta atât forma unui act normativ la orice dată calendaristică - omnidata, cât și de a integra în aceași prezentare toate modificările suferite până la acea dată - omnitext - într-o manieră elegantă și flexibilă. Republicarea este o adevarată radiografie ce cuprinde toată istoria modificărilor anterioare într-un singur act. Astfel, puteți consulta lejer orice act care a suferit modificări repetate și puteți vizualiza, într-o acuratețe desăvârșită, forma acestuia în orice etapă modificatoare.

De ce este interactivă? Pentru că textul nu este încărcat cu informații inutile - se poate pătrunde în istoria textului numai atunci când se dorește, într-un mod complet interactiv. Textul nu este încărcat de informație inutilă și este lejer de urmărit, tehnologia folosită permițându-ne să ne concentrăm doar pe zonele de interes.

Nu numai că într-un singur act se pot studia toate modificările suferite de acesta de-a lungul timpului, dar tehnologia folosită vă permite o flexibilitate unică privind afișarea formei finale a documentului. Crearea unui act folosind generarea natural dinamică este un proces inteligent și adaptiv care ia în calcul opțiunile de afișare stabilite chiar de dvs.
Sunt identificate toate modificările survenite și se analizează atent toate indicațiile existente pentru. ca în funcție de data de referință aleasă de utilizator și de opțiunile de afișare specificate, să fie creat pe loc, într-o manieră dinamică - pentru că nu există nicăieri până în acel moment, documentul unic care reprezintă radiografia fină a acelui act normativ în condițiile specificate.
Procesul este unul natural pentru că el folosește informații și indicații verificate astfel încât orice posibilitate de interpretare eronată - comună sistemelor sintetice este exclusă.

 

UltraTech Group Despre noi | Contactati-ne
© 2012 UltraTech Group.